10/28/14

Liian jännää

Vaikka oonkin aiemmin kirjottanut englanniksi, niin ajattelin vaihtaa tän kielen kuitenkin suomeks takasin! Tää johtuu ihan siitä, että kieltä taitamattomat kaverit ja perhe pystyy myös seuraamaan mitä tapahtuu eikä tarvii jokaselle erikseen selittää sen kummemmin!

Nyt kuitenkin itse asiaan! Hommasin siis elämääni turhautuneena working holiday viisumin Uuteen-Seelantiin ja päätin, että lähden matkaan marraskuussa. Kaikki tärkeet valmistelut alkaa olla nyt valmiina, enää puuttuu jotain niinkin tärkeetä kun matkavakuutus! Päätettiin myös kaverin kanssa, että ennen miun lähtöä käydään Lontoossa, koska molemmat on aina halunnu sinne ja helpommalla päästään niin, että yhdistetään tää miun matkaan! Lennän siis Aucklandiin Lontoosta 11 päivä marraskuuta, eli keretään pyöriä siellä n. viikko! Enää kahdeksan päivää lähtöön ja tunnelmat alkaa olla aika sekavat. Varsinkin kun toinen kaveri päätti tulla miun seuraksi joulun ja uudenvuoden yli ja päädyttiin sitten varaamaan matka Ausseihin siinä samalla, eli uusivuosi menee jossain niinkin makeassa paikassa kuin Bondi Beach! En kestä tätä. Yksin en joudu siis kauaa majailemaan, koska kamu lentää perässä n. kuukauden kuluttua kun oon ite sinne saapunut! Äiti on kanssa innoissaan järjestämässä matkaa miun luokse mikäli suostun sen vastaanottamaan.

Tän hetken elämään kuitenkin kuuluu seuraavaa: 

- Autokoulun syventävä vaihe tiistaina ja perjantaina
- Hostellien varausta ja matkan suunnittelua
- Läksiäisten järjestelyä
- Työkamojen palautusta
- Kampaajalla käymistä
- Pakkaamista
- Viimehetken asioiden selvitystä (esim. kirpparitavaroiden hinnoittelu, matkavakuutuksen hommaaminen, auton myyminen, lippujen ja lappujen tulostelu)
- Ulkoministeriöön joku ilmoitus?!
- Yleistä stressiä ja ahdistumista 

Se matka itessään on helpompi kun tää suunnittelu ja varausvaihe, tää on iha karmeeta!